Voor een toegankelijke strekdam aan de haven

Al jaren moet tijdens de wintermaanden de havengeul uitgebaggerd worden om toegang voor (zeil)boten te garanderen. Omdat dit jaarlijks heel wat geld kost is er al enige tijd sprake om een nieuwe strekdam te bouwen om het zand tegen te houden.

Het stadsbestuur kiest ervoor om het betonnen westerstaketsel af te breken en te vervangen door een strekdam die niet toegankelijk zal zijn. Dit is zeker een gemiste kans voor de vele wandelaars en vissers. Ook financieel zou dit niet de beste optie zijn.

  • Groen vraagt dat het stadsbestuur open kaart speelt en de verschillende opties met de voor- en nadelen voorstelt aan de inwoners
  • ...Een optie met een toegankelijke strekdam en/of behoud staketsel alsnog te overwegen.

(vergeet niet ja! je mag mij mailen te klikken als je op de hoogte wil blijven van verdere evoluties. We beloven je mailbox niet vol te spammen!)

Al 191 ondertekenaars! Op naar 200
95%

Ja, ik teken

Door deze petitie te ondertekenen ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.

Laatste ondertekeningen

Marilyn Willem
Terence Vernieuwe
Monique Delmot
Sara Van Looy
Marc Jacobus
Hank Grant
Kim Dehens
Bart Van de Winckel
Nicolas Vermoortele
Marina Verhé
Thomas Van oost
Johan Dollé
sandra pellars
Vincent Simon
Olivier Stas
Mia Suykerbuyk
Heidi Bostoen
Stephanie Vindevoghel
eddy de wilde
Robbe Peeters
Jacques Desmet
Michel Sprengers
Mark Staut
Rooman Rudy
Nadia De Maesschalk
Jennifer Rassart
Tanguy Veys
Lindy Reunes
serge t'seyen
Ludo Naert